HTML

Az élet egy védő szemével

Ez a blog magamnak készül nem a nagyvilágnak, ám ha mégis érdekel valakit annak örülök. Minden, amit leírok az az én gondolatom, és lehet nem mindenben fog egyezni az átlagéval.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az élet apró örömei: - A győzelem

2011.03.16. 20:27 :: kutya23c

Ki ne ismerné azt az  érzést, amikor elégedett, amikor a legnagyobbnak érzi magát, amikor az öröm és a büszkeség feszíti belülről. Igen ez a győzelem. Kevés olyan érzés van, amire minden ember egyformán vágyik. A szeretet, szerelem, megértés ezek is mind meghatározóak, de mégis semmi sem fogható, ahhoz a pár másodperchez, amit akkor érzünk, amikor nyerünk. Ez az érzés az ami, ha hiányzik és vágysz rá, elszántá, dacossá tesz. Győzelem nem csak a sportban, hanem a hétköznapok apró perceiben is ott lapul. Verseny az utolsó sütiért, verseny a kereszteződésben, szócsata egy kollégával, egy-egy nyertes licit egy árverezős oldalon, vagy egy nő/férfi meghódítása, egy társasjáték megnyerése vagy bevásárláskor verseny az áruért, a pénztárért, kiszolgálásért...stb. Ilyenek vagyunk mi emberek, belénk van kódolva, hogy a legjobbak akarjunk lenni. Minden percben, minden pillanatban ez ott lapul legbelül bennünk.

Ma győztes voltam. Sok apró dologban, mégis habzsoltam a mámor pillanatait. Jóérzés volt, de tudom ez csak az előétel, az előjáték. Minden győzelem remek érzés,de mégis az a legjobb, aminek eléréséhez a legtöbb energia kell. Sosem értettem azokat, akik feladják és beérik kisebb játszmákkal, mert a nagy játékhoz túl sok  időt, és munkát kéne belefektetniük. Ha meg van a cél, akkor sose hagyd, hogy bármi, bárki eltérítsen annak elérésétől. A test meghajol az akarat előtt.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballdefenseinside.blog.hu/api/trackback/id/tr782745428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása