HTML

Az élet egy védő szemével

Ez a blog magamnak készül nem a nagyvilágnak, ám ha mégis érdekel valakit annak örülök. Minden, amit leírok az az én gondolatom, és lehet nem mindenben fog egyezni az átlagéval.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Meccs-hét avagy under water effect

2011.03.19. 21:14 :: kutya23c

Jövő héten mérkőzést játszunk a Budapest Eagles csapatával. A köszörű és a csorba esete következik, ám erről majd később...

A meccs előtti héten  azonban az emberben egy érdekes folyamat játszódik le, mégpedig a következő:

Hétfő: valami elkezd benn mocorogni, egyre többször gondolok a szombatra, hogy milyen jó is lesz majd a pályán lenni.

Kedd: a kattogás zötyögésre vált legbelül, minden üres pillanatban a múltkori meccs elszalasztott perceire és a hétvégi találkozó új lehetőségeire gondolok. Elkezdek éjszaka a szombatról álmodni.

Szerda: Megnézem az ellenfél honlapját, olvasom a focis fórumokat, esélylatolgatásokat, hogy ki fog győzni.

Csütörtök: Zakatol az agyam a feladatomon, a posztomon gondolkodok, és a telefonom nézegetem a feltöltött videókat, a példaképekről, és az előző meccsről.

Péntek: Fuldoklom, már szétvet az ideg, semmi nem érdekel, nem tudok figyelni, nem tudok koncentrálni. Csak a holnap,a HOLNAP foglalkoztat. Este szertartásosan összekészítem a felszerelésem.

Szombat: reggel nullásgéppel letolom a hajamat-ez rituálé- próbálok letuszkolni pár falatot, ami a gyomorideg miatt nehezen megy le és azonnal hányingert okoz. 6 órával a meccs előtt már kinnt vagyunk a pályán, talán itt engedek fel először. Megérkezik az ellenfél. Méregetés. Beöltözés. Melegítés. Köhögéses hányinger és állandó pisilhetnék. Felszerelés ellenőrzés. Bevonulás,pacsi. Kezdőrugás, sípszó. Első ütközés és utánna elönt a nyugalom. Már nem vagyok ideges. Nem foglalkozok semmivel, egyszerűen élvezem a játékot és teszem a dolgom.

Az egész hét olyan, mint amikor a víz alól jön fel valaki és fogy a levegője. Minden karcsapás egy nap, és az utolsó, amikor már ég a tüdő, de látszik a felszín, hasonlít legjobban a péntekemre. A sípszó a levegővétel, az ütközés a légzés. Igen ez az én sportom, és imádom. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://americanfootballdefenseinside.blog.hu/api/trackback/id/tr912754201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása